PHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Binzet, aktif siyaset anlamında ayın 25'inde mazbata süreci, itirazlarla, ayın11’ine kadar geçen bir süre içinde çalışabildiklerini kaydetti.

"2 bin 500'e yakın ailenin erzak ihtiyacını karşıladık"

Pandemi süreci içinde yeni seçilmiş bir yönetim olduklarını anımsatan Binzet, "Aktif siyaset anlamında ayın 25'inde mazbata süreci, itirazlarla, ayın11’ine kadar geçen bir süre içinde çalışabildik. Daha sonrasında pandemi sürecinin hemen ardından büyükşehir belediye başkanlarımızın, büyükşehir belediyelerimizin yardımıyla Adıyaman’da yaklaşık 100 binin üzerinde maske dağıtma imkanımız oldu. Yaklaşık 2 bin 500'e yakın ailenin erzak ihtiyacını karşılama şansını yakaladık.

Adıyaman için çok fazla sayılmayabilir ama elimizden gelen bu kadardı. Siyasi partilerin bütçesi olmadığı için aldığımız yardımlarla yapabildik."şeklinde konuştu.

"Blokaj konulmasaydı 20 bin aileye dokunma şansımız olurdu"

Binzet, "Bu süreçte Cumhurbaşkanlığı'nın hükümetin çıkarttığı bir kararla bizim belediyelerimize yapılan yardımlara biliyorsunuz blokaj kondu. Eğer öyle olmasaydı biz Adıyaman'da öyle zannediyorum 20 bin ihtiyacı olan aileye dokunma şansımız olurdu, çünkü belediyelerimiz bu anlamda gerçekten bizi çok destekledi. Bu arada bütün Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarımıza milletvekilimize Adıyaman’a verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz."dedi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha