Herhangi bir eğitim almadan tuvallere renk vermeye başlayan Kamışlı, artık kendi yaptığı yağlı boya resimlerini kendi işyerinde sergiliyor.
Satın almak isteyen müşterilerine de satarak ekstra kazanç elde ediyor.

-“ÖNCELERİ KAPI,PENCERE BOYALARIYLA YAPMAYA ÇALIŞTIM”
Ortaokul mezunu Hakan Kamışlı, 29 yıldır camcılık yaptığını belirterek, aynı zamanda  yağlı boya tablolar sattığını söyledi.
İş yerine ressam arkadaşların çerçeve yaptırmak için tablolarını getirdiklerinde ilgisini çektiğini belirterek, şöyle devam etti:
“Çizimlerine bakıyordum orda bir merakım başladı. Bende yapabilir miyim? Diye düşünmeye başladım. Bir ressam ağabeyimiz vardı gelip dükkana resimlerini bırakırdı çerçeve yapmak içinde bende de merak oluştu. Önceleri kapı- pencere boyaları ile yapmaya çalıştım. Daha sonra orijinal boyaları ile yapmaya başladım."dedi.
- “EN BÜYÜK HAYALİM CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN TABLOSUNU YAPMAK”
Kamışlı, özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın tablosunu yapmak istediğini vurgulayarak,  “Ailemin desteği bana çok oldu. Kahvehanelere gitmektense tablo yapmam yönünde beni yönlendiriyorlardı. Bezen bir tabloyu 1 saatte bazen 1 ayda bitiyorum. En büyük hayalim Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın tablosunu yapmak."diye konuştu.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha