2006 yılından buyana Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı tarafından okullar arasında düzenlenen beyaz bayrak projesi devam ediyor.

Daha önce Cumhuriyet Ortaokulunda Okul Müdürlüğü yapan Davut Akpınar, beyaz bayrağı ilk kez alan ve iki defa okulunda gururla dalgalandırdı.

Atatürk İlkokulunda ise üst üste 3 defa beyaz bayrağı alan Okul Müdürü Davut Akpınar, 5. kez beyaz bayrağı alarak bu gururu yaşadı.

Akpınar, yaptığı açıklamada, "Okulun en önemli simgelerinden olan beyaz bayrak, öğretmen, personel ve öğrencileri motive etmek için en hijyenik ortamda eğitim ve öğretimini sürdürmek için olmasa olmazları, düzenli beslenme, temizlik ve ahlaki kurullardan ödün vermeden eğitim ve öğretimini sürdürüyoruz" dedi.

Akpınar, “Okulumuzda sağlıklı bir nesil yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan dolayı öğretmen ve personelime teşekkür ederim. Adıyaman’da yapılan törende Beyaz Bayrağı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal tarafından bize verilen beyaz bayrağı alarak Okulumuz Atatürk İlkokunda gururla dalgalandırdık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha