AK Parti Merkez İlçe Başkanı Avukat Mustafa Alkayış, yerel seçimlerin ülkeye ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini dilediğini kaydetti.

Alkayış, şunları ifade etti:

“Netice itibariyle bir seçimdir halkımız sandığın başına gitmiş ve kendisine göre kendisine yakın Adıyamanımızın beklentilerine uygun olarak oylarını kullanmışlardır. Bize oy vermiş olsun veya vermemiş olsun ben sandık başına gidip oy veren bütün yurttaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çünkü bir siyasi partiyi tercih etmek ne kadar önemliyse, memleket adına karar almakta oy kullanmakta o kadar önemli. İnsanlarımız sandığın başına giderek aslında demokrasiye sahip çıkmışlardır. Ve demokratik haklarını kullanmışlardır. Türkiye bu seçimden demokrasi güçlenerek çıkmıştır. Mahalle muhtarını, belediye meclis üyesini, il genel meclis üyesini ve belediye başkanını seçmiştir.”

-“ÇOK BAŞARILI BİR SEÇİM SONUCU ALDIK”

Alkayış, AK Parti olarak demokrasi şölenine ciddi katkı sunduklarını umduğunu belirterek, ”Kendisini 5 yıl süreyle idare edecek hizmet edecek AK Parti olarak biz bu demokrasi şölenine ciddi katkı sunduğumuzu umuyoruz, çünkü biz mümkün olduğu kadar insan hak ve hürriyetlerini ortaya çıkartarak demokrasiyi ortaya çıkartarak projelerimizi kamu oyuyla paylaşarak vatandaşımıza bir teklifte bulunduk. Adıyaman insanına teşekkür ediyoruz. Hepsinden Allah razı olsun. Onlarda öncelikle merkezi belediyeyi ve il genelinde de 7 kişinin yedisi de AK Partiye vermişlerdir. Belediye meclisinde de 24 meclisten 4'de kontenjan 28 tane Belediye Meclis Üyesi AK Parti’nin oldu bizde geçen gün mazbatamızı aldık. Çok başarılı bir seçim sonucu aldık. Ciddi anlamda cumhurbaşkanımıza desteği bunu sandıkta da gördük tabi bu vesileyle ben üzerimizdeki sorumluluğun arttığını görüyorum.” 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha