Binici, yaptığı açıklamada, yıllardır teşkilatçı olduğunu, Saadet Parti ve Has Partide hem il sekreterliği görevi olarak hem de yaklaşık 3-4 seçimde de seçim koordinasyonu yürüterek görev yaptığını anımsattı.

Seçimin nasıl kazanılıp, nasıl kaybedildiğini iyi bildiğini aktaran Binici, "Ben şuanda Adıyaman AK Parti Merkez ilçe Başkanlığına adaylığımı açıkladım. Benim buradaki iddiam bir teşkilatçı olarak, eğer önümüzdeki seçimde 5 milletvekilinin 5 tanesini de kazanmayacaksam ben istifa ederim. Ben ilçe başkanı olduğum zaman AK Parti’de 5 milletvekilini meclise AK Parti çatısı altına göndermezsem ben istifa ederim. Ben kimin nerede, ne kadar oy vereceğini, hangi köyde neler döndüğünü, kimin kalbini nasıl alacağımı, Adıyaman esnaflarının, buradaki sanayicilerin nasıl oylarını kapacağımı, nerden gireceğimi, nasıl yapacağımı çok iyi bilen birisiyim" dedi.

- BEN KİMSENİN ADAMI DEĞİLİM

Adıyaman siyasetine yön vermek istediğini belirten Binici, "Kimsenin emriyle iş yapmayan, sadece genel başkanın emriyle iş yapan bir başkan olmak istiyorum. Bugüne kadar gelmiş il başkanı, ilçe başkanları millet nezdinde şunun adamıydı. Şunun akrabasıydı. Milletin çoğu sevmedi tepki çekti. Ben kimsenin adamı değilim aslen İZOL aşiretinden iş adamıyım. Büyük bir çiftçiyim"ifadelerini kullandı.

- AK PARTİYE BÜYÜK HİZMETLER KATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUM

AK Parti’ye büyük hizmetler katmak için çalıştığını vurgulayan Binici, şunları kaydetti:

"Arı gibi çalışan birisiyim. Siyasette tanıyan arkadaşlarım çoktur. Şimdi ki siyasi arkadaşlarımız çalışıyorlar ama eksik olan yerleri var. Onları tamamlamak için görev tevlih edilirse genel merkezden inşallah o açıkları o eksiklikleri gidermeye çalışacağız. Ekip olarak güçlüyüz. Aşiret olarak güçlüyüz. Adıyaman için inşallah hayırlısı olur. Kim ilçe başkanı da olursa da ben onla beraber çalışırım çalışmaya da varım. Ben AK Parti’mizin bir neferiyim. Ailece, dostlarla karar aldık. Bu sabahta merkez ilçe başkanlığına adaylığımızı açıkladık."

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha