Oyuncuların Adıyaman’dan seçildiği sinema filmi çekimleri sabahın erkân saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar sürecek.

Filmin yönetmeni Mustafa Tekin, yoğun bir şekilde filmin çekimlerini sürdüreceklerini belirterek,  projeyi Adıyaman'a kazandırmak için ekibimle birlikte gece geç saatlere kadar çalışarak kurguladıklarını ve şimdi de hayata geçirmek için hazırlandıklarını kaydetti.

Projede yer alan ekibim sanki yıllardır film setlerinde görev almışlar gibi son derece profesyonel bir oyunculuk sergilediklerini anlatan Tekin, şöyle devam etti:

"Bu şekilde çekimlerimiz hem daha profesyonel hem de daha kaliteli bir şekilde hazırlanıyor. Tabii ki, uzun metrajlı bir filmin çekimlerini yapmak ve bu filmi sinema sevenlere sunmak o kadar da kolay değil. Sinema filmi gibi uzun soluklu ve uğraş isteyen filmler Bu sebeple çok önemli ve zahmet isteyen bir işin içerisinde olduğumuzun farkındayız. Bu filmi Adıyaman halkına kazandıracağımız için oldukça mutluyuz. Tahminen yaklaşık 2 aya yakın bir süre içerisinde çekimlerimizi bitirip, filmimizin Montaj aşamasına geçeceğiz ve 2 aya yakın bir süre sonra filmimizin galasını da Adıyaman’da açık bir alanda yapmayı düşünüyoruz."

Filminin yapımcılığını üstlenen Kadraj Medya Koordinatörü İlker Alabaş ise, “Ekibimizin tamamı Kendi Arkadaş Çevremizden oluştuğu gibi Memleketimiz Adıyaman için önemli olan bu projeyi sinema dünyasına kazandırmayı hedefliyoruz. Filmimiz ayrıca Adıyaman’ın tanıtımı açısından önemli bir projedir. Adıyaman’ın tarihsel ve kültürel bütün zenginliklerini filmimizde yansıtmaya özen göstericez, Ülkemizin farklı illerinde çekimleri yapılan sinema filmleri o ilde bulunan kamu kurumları ve işadamları tarafından katkılar sağlanırken, memleketimizde böyle bir durumun olmayışından ötürü üzgünüz ama biz yinede kendi imkânlarımızla bu filmi Adıyaman’a Kazandıracağız.” dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha