Son zamanlarda dünyada hızla yayılan Türkiye’de de 5 kişide bulunan koronavirüsünden dolayı tedirgin olduklarını dile getiren, erkek kuaförü Serkan Munzur, Perre Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, müşterilerinin ve kendi sağlığı için tedbir aldığını ifade etti.

-"MÜŞTERİLERİMİZ GÖNÜL RAHATLIĞI İLE TRAŞ OLABİLİRLER"

Munzur, müşterilerinin gönül rahatlığı ile traş olabileceklerini vurgulayarak, şunları dile getirdi:

"Bizlerde müşterilerde bizlerde müşterilerin ve kendi sağlımız açısından işte bu şekilde korunmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizin kafası rahat olsun. Taraklarımızı, usturalarımızı günlük olarak steril ediyoruz. Havlularımız da aynı şekilde gönül rahatlıklarıyla tıraş olabilirler. Gelmeden önce müşterilerde korkuyor ister istemez, çünkü günde birçok insanı tıraş ediyoruz bizde ama rahat olsunlar biz ilk önce insan sağlığı diyoruz. Bizler kendimizi nasıl dikkat ediyorsak. Müşterilerimizin hijyeniği için elimizden geleni yapıyoruz." 

-"EN AZINDAN İÇİMİZİ RAHATLATTI"

Müşteri  Ali Gülsevim ise, "Berberimizin bu uygulaması hoşumuza gitti. Özelliklede birçok kişinin kullanması gereken malzemelerden dolayı gerek insan sağlığı açısından, kendi sağlıkları açısından hoşumuza gitti güzel, en azından içimizi rahatlattı ve herkesin de bu uygulamayı getirmesini isterim."dedi. 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha