Adıyaman'da, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla çiçek ve hediyelik eşya satıcıları tarafından Sevgililer Günü'ne özel hediyelik eşyalar satışa sunuldu.
Kentte hediyelik eşya satıcıları özel günlerin satışlarına katkı bulunmasından memnuniyet duyuyor. Sevgililer gününe özel olarak hazırlanmış olan kırmızı renkteki ve hediyelik eşyalar ilgi görüyor.
Hediyelik eşya satıcısı Murat Tekindağ, PHA muhabirine yaptığı açıklamasında, koronavirüs salgınının özel günlerde tercih edilen çiçek yada süs eşya talebini de değiştirdiğini söyledi.
"İnsanların gereksiz para harcama lüksü yok"
Tekindağ, özel günlerde satış yapmanın ayrıcalığını da yaşadıklarını vurgulayarak, şunları ifade etti:

"Bizim çok hoşumuza gidiyor, neticede ticaret yapıyoruz, satışımız bu şekilde daha iyi. Züccaciye türleri dışında da çeşitli hediyelik eşya çeşitlerimiz bulunuyor.

Eskisi gibi çiçektir vs. o tür malzemeler alınıyordu. Şu aralar ihtiyaç şeklinde alış veriş yapmaları daha iyi olur. Evin ihtiyaçları arada giderilmiş oluyor zaten. Şu pandemi döneminde kimsenin gereksiz para harcama gibi bir lüksü de yok. İhtiyaç olan tercih edilince aile içinde daha iyi, daha güzel olacağını düşünüyorum

Evin ne tür ihtiyacı varsa o alınması kendisi açısından daha iyi, hani bütçe ile fuzuli bir şekilde harcamamış oluyorlar zaten ona göre de zaten paraları boşa gitmemiş oluyor."

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha