Türkiye musula 30 kilometre mesafedeki başika da 600 kişilik bir askeri personel ve gerekli mühimmat techizatla bir üs kurmuş durumda.

Amerika`nın pyd +peşmerge ve şii askerlerlen oluşturduğu musula müdahale ekibi yerine 5000 kişilik sünni bir ordu hazırlamış. Ayrıca, Barzani ile enerji nakil anlaşmaları yapmıştır. Amerika ise enerjiyi ırak üzerinden sonra pyd kukla devleti ile suriye kuzeyinden akdenize taşımak istiyor.

Anlaşmalar ve kalkan operasyonu amerikan projesine engel. Amerika bu nedenle ırak`ı mezhep temelinde bölerken menfaati geregi de ırak yönetimini ayarlayarak Türkiye`yi proje dışında tutmak istiyor. Ancak hem Amerika hem kukla Irak yönetimi hemde Barzani yıllardır orada konuşlanarak bizi tehdit eden pkk`yı engelleyemedikler için hatta destekledikleri için uluslar arası anlaşmalara göre türkiye asla güvenlik sağlanmadan bölgeden çıkmamalı çıkmayacaktır.

Bölge işitten temizlendikten sonra Musul telafer tuzhurmatı daki soydaslarımızında durumuna göre yeni konuşlanmada mutlaka söz sahibi olmalıdır. Pkk yı kovamayanlar, Türkiye`nin terör le mücadelesinde yanlış yapan Irak Hükümeti ve Barzani asla Türkiye`ye basika dan çık diyemez.

Milli birlik meselesine gelince çok ihtiyaç olduğu şu dönemde İnsanımız arasıdaki ayrımcılığa neden olan şu komisyonla işe adam alma kps yi yok sayarak yandaşı önceleme milli birliğe çok zarar verir. Lütfen allah korkusuyla adil davranın. Zira adaletsizlik yıkılmanın, duygusal ayrılmanın temel sebebidir. Mazlumun ahı indirir padişahı.