Kolye tasarımları her kadının şıklığını tamamlayan ürünlerdir. Özellikle nazar boncuklu kolye tercihleri hem kadınları daha zarif gösterirken, hem de uğur getirdiğine inanılan takılardır. Bu nedenle özel tasarım olan kolyeler hem davetlerde hem de günlük kıyafet seçiminizde size yardımcı olan aksesuarlar arasında ilk tercihiniz olacaktır. Özel taşlardan ve zincir detaydan tasarlanan ve oldukça kaliteli olan bu ürünler zincir üzeri pirinç ve altın kaplama olarak tasarlanıyor. Antik dore olan detayı ise tercih eden müşteriler tarafından oldukça beğeni topluyor.

Nazar Boncuklu Kolye Kombinleri

Nazar boncuklu kolye kombinlerinde sevdiğiniz en özel tarsımlar sizin için özel olarak üretiliyor. Kolyeler tasarım aşamasında doğal taşlar ile süslenerek, ithal zincirler ile tamamlanıyor. Bu özel tasarım kolyeleri dilerseniz pul payetli kıyafetlerle ya da daha sade şıklıklarınızda tercih edebilirsiniz. Modern aynı zamanda her tarza hitap edecek olan bu ürünler tüm gece ve davetlerinizde sizin şıklığınızı tamamlayacak olan ürünlerdir. Özel zincir detayı sayesinde ister salaş, isterseniz spor bir görünüm elde ederek farkınızı yansıtabilirsiniz.

Nazar Boncuklu Kolye Özellikleri Nelerdir?

Nazar boncuklu kolye tasarımları pek çok kişinin olmasa olmazları arasında yer alıyor. Her ne kadar klasik takılar arasında çoktan yerini almış olsa da vazgeçilmezler arasında başı çekiyor. Özellikle nazardan koruduğuna inanılması bu tasarımları daha farklı ve kişiye özel kılıyor. Nazar boncuklu kolyeler hem işçiliği hem de kullanılan malzemesi olarak en iyi detayları barındırıyor. Üzerinde bulunan boncuk detayları altın ve gümüş olarak tasarımlara dâhil ediliyor. https://www.shopmonreve.com/kategori/nazar-boncuklu-kolye adresinden ulaşabilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber