Okullarda, eğitim verilen yerlerde, hastanelerde ve iş yerlerinde daha çok kullanılan marker kalem türü beyaz tahtalarda daha çok kullanılmaktadır. Silinip tekrar kullanılması kolaydır. Öğrenciler ve öğretmenlerin tercihleri arasında yer alır. Ancak kullanım alanı bunlarla sınırlı kalmaz. Keçe, cam, karton, ahşap, asetat kâğıdı, cam, metal ve kumaş üzerine de bu kalem uygulanabilmektedir. Bu nedenle günlük hayatta yoğun bir şekilde kullanıldığı söylenebilir.

Marker Kalem Setleri

Set halinde de satılan bir ürün olduğu için farklı markaların farklı sayıda setlerini bulmak mümkün olmaktadır. 4’lü, 12’li, 36’lı ve 48’li setleri satın alabilirsiniz. Farklı renk ve sayıda kalemi bünyesinde barındıran bu setler daha ekonomik ve avantajlıdır. Ayrıca özel seri modelleri de olmaktadır.

Not alırken harika düzenlemeler yapılabilen marker kalem violet serisi kullanıldığında, morun her tonunu kullanarak etkileyici çizimler gerçekleştirmek mümkündür. Çoklu setlerle çizim yapmak daha zevkli hale gelirken yoğun pigmentli ve kaliteli bu ürünler sayesinde çizimler daha hoş bir görünüme kavuşacaktır. Farklı renk ve model seçenekleri için https://www.hobi24.com/marker-kalem sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber