Gelin iç giyimlerinde farklı renk ve model seçenekleri ile takımlar yer alıyor. Gelin iç giyimtercihinde fantezi modelleri üzerinden hareket ediliyor. Bu sebeple güpürlerin kullanıldığı, dantellere yer verildiği modeller en çok ön plana çıkıyor. Askılı modeller, straplez modeller ile en iyi seçimler yapılıyor. Tamamen hem rahat edilecek hem de şık ve eşsiz bir görünüm sunacak renk ve modeller oluyor.

Gelin İç Giyim Seti

Set halinde olan iç giyimlerde, parça sayısı belirtilmiştir. Belirlenen parça sayısı üzerinden iç giyimlerde detaylar sizlere verilir. Hem beden ölçüsü hem de renk ve diğer detaylar takım olarak oluşturulur.

  • 6 parça güpürlü gelin çeyiz seti: Bu şekilde bir takım için renk seçenekleri bordo, kırmızı, siyah, beyaz olabiliyor. İçeriğinde ise saten ip askılı güpürlü gecelik, saten pijama takımı, şortlu takım olarak şekilde toplu bir set halinde sunuluyor.
  • İpek saten gecelik: Tek parça olmasının yanı sıra, ayrıca geceliği olan modelleri de var. İp askılı olan bu modeller en rahat şekilde kullanılabilir.

Gelin İç Giyim Renkleri

Tercihin genel olan beyaz renkten kullanıldığı modellerde, hemen hemen her renk sunularak tercih size bırakılıyor. Gelin iç giyim için beyaz ve ekru dışında, bordo – kırmızı – pudra renkleri de yer alıyor. Seçim yapabileceğiniz modelleri inceleyerek karar verebilirsiniz.

Dilerseniz hemenhttps://fifthsenseshop.com/collections/gelin-ic-giyimmodelleri inceleyebilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber