Her insanın, cilt bakımı yapmaya ihtiyacı vardır. Kaç yaşında olursa olsun, cinsiyet fark etmeksizin, cildimizin alt katmanları doğru nem ve su bariyerini koruyarak 5.5 Ph oranını koruması gerekir. Bu oranın altında olursa, cilt zamanla nem bariyerini yitireceği için çizgilenmeye başlar. Eğer önlem alınmazsa erken yaşta kırışıklık oluşmasına izin vermiş olur.. Eğer bu denge bozulur ve oran artarsa, cilt sorunları görülür. Ciltte yağlanma görülür. Cildin nem bariyerini dengede tutmak çok önemlidir.

Dermatolojik bir ürün olan Clinique markası, diğer kozmetik ürünleri gibi değildir. Çünkü Anti-alerjik, kokusuz, parfüm içermeyen, her yaştan insanın kullanabileceği, dermatologların tavsiye ettiği, çeşitli kategorileri olan hayvansal katkı maddesi içermeyen, güvenilir bir markadır.

Makyaj Ürünleri ile Cildiniz Yenilensin

Hem makyaj yaparak cildinizi Clinique markasının doğal ürünlerle renklendirirken bakımını da yapabilir, hem de makyaj öncesi ürünlerinden kullanarak, makyajınızın yüzünüzde daha doğal ve daha kalıcı bir şekilde uzun süre kalmasını sağlarsınız. Makyaj bazı ve diğer make up ürünleri cildinizi yağlandırmaz, görenekleri yıkamaz ve diğer markalardaki gibi cilt sorunlarına yol açmaz. Son kullanma tarihleri, ürün açıldıktan itibaren maksimum 3 ile 6 ay arasındadır. Raf ömrü ise değişmektedir.

Vücut Ürünleri ile Cildiniz Yenilensin

İhtiyacınız olan her türlü ürünü Clinique markasından temin edebilirsiniz. Cilt bakımı, vücut bakımı, her çeşit makyaj ürünleri, peelingler, maskeler, makyaj fırçaları, parfümler mevcuttur. Tamamen organik ve güvenerek kullanabileceğiniz bu ürünlere ek olarak sadece "erkeklere özel" cilt bakım kofreler, bakım kitleri de bulunur.

Erkek kullanıcılar için tasarlanmış, Erkeklere Özel Ürünlerle Cildinizi Şımartın

Erkek cildinin yapısı, kadın cildine göre biraz daha farklıdır, cilt katmanlarından, yağ dokularına kadar, yaşadıkları problemler ayrıdır. Bu yüzden erkek cildine özel cil ve vücut bakım ürünleri kullanarak kendinizi şımartın.. Koltuk altı roll-ondan parfüme, yüz maskesinden, peelinge kadar cilt tipinize göre; normal, yağlı, karma ve hassas içeriklere sahip kişiye özel ürünleri tercih etmeniz önerilir. https://www.kozmela.com/clinique adresinden tein edebilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber