Günümüzde çeyiz hazırlıklarında en başta gelen ürünlerden bir tanesi de bornoz takımı çeşitleridir. Banyolarda en sık kullanılan ürünlerdir. Böylece evlerin temel ihtiyaç listeleri arasında yer alır. Bornoz takımlarının içerisinde bir adet kimono, yakalı ya da kapüşonlu olarak bir adet bornoz bulunur. Ayrıca baş havlusu olarak da içinde bir adet havlu bulunur.

Farklı renklerde bulunan bornoz takımları, çeşitli işlemeler ve çeşitli desenler ile mağazalarda yer alır. Kişiler zevkleri oranında diledikleri bornoz takımını seçerek banyolarını da renkli hale getirebilirler. Görsel olarak güzellik katan bornoz takımı ürünleri, kadın ve erkekler tarafından sıklıkla kullanılır. Hatta son zamanlarda çocuk ve bebekler için de bornoz takımlarının olduğu görülür.

Bornoz Çeşitleri

Bornoz çeşitleri oldukça fazlalaşmıştır. Son zamanlarda bornoz takımı kullanmanın yaygınlık kazanması ile birlikte farklı birçok çeşidi görülür. Bu takımların çeşitleri arasında kumaşından kaynaklı değişiklikler oluşur. Kimi çeşitler havlu malzemesi olan pamuktan imal edilirken kimi çeşitler de peştamal kumaşın malzemesinden imal edilir. İmal edilen bu bornoz takımlarının kimono tarzı ya da yakalı olmasını kullanıcılar kendisi belirler. Diledikleri çeşidi alma olanakları kendilerine aittir.

Farklı model ve çeşitler için geniş ürün yelpazesi olan https://www.madamecoco.com/bornoz/ internet adresinden ürünleri temin edebilirsiniz. Büyük beden kişiler için de farklı beden seçeneklerinin bulunması sayesinde birçok kişinin ihtiyacının görülmesi sağlanır. Site üzerinden kolay ödeme ile temin etmeniz mümkündür.

Editör: Adıyaman Haber