Normal ve kuru ciltler için üretilen bioderma makyaj temizleme suyunu sizler de kullanabilirsiniz. Kalıcı makyajlarınızda bile etkili olan makyaj suyunu pamuğa dökerek kullanabilirsiniz. Az miktarda bile oldukça etkili olan makyaj temizleme suyu ile hiçbir kalıntı kalmadan temizlemenize yardımcı olur. Uygulama sonra durulamanıza gerek kalmadan temizliğinizi yapabilirsiniz.

Bioderma Cilt Temizleme Jeli

Dünya üzerinde en kaliteli markalardan biri olan bioderma sayesinde bakımlarınızı kaliteli bir şekilde yapabilirsiniz. Cildinizi temizlemek için ise markanın cilt temizliği için uygun olan jelini kullanabilirsiniz. Günlük makyajlarınızın ardından da kullanabileceğiniz bu jel cildinizi yormadan nazik bir şekilde temizlemenize yardımcı olurken beslenmesine de katkı sağlar.

Bioderma Kuru Ciltler İçin Bakım Kremi

Cildiniz oldukça kuru olup bu nedenle tahriş oluyorsa bioderma kuru ciltler için uygun olan bakım kremi ile nemlendirme sağlayabilirsiniz. Yüz ve vücut kullanımına uygun olan bu krem cildinizin günlük nemlenmesini sağlar. Çocuklar ve yetişkinler için de uygundur. Bakım ürünlerini https://www.kozmela.com/bioderma link adresi üzerinden satın alabilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber