Spor giyim markalarının ürünlerinde önem verdiği ilk detay, rahatlık ve hava alma özelliğidir. Modern ürün yelpazesine sahip olan bayan spor giyim markaları, şıklığı da göz önünde bulundurur. Markalar son yıllarda, spor çizgilere sahip olan ürünleri reyonlara taşıyor. Önceleri, sadece spor salonlarında giyilmesi uygun olarak düşünülen eşofmanlar, rahatlığı ile günlük hayatın vazgeçilmez kıyafetleri arasında yerini alıyor.

Pantolonların yerine tercih edilen eşofmanlar ve jogger stili altlar, son dönemlerde gençler tarafından sıklıkla tercih edilen ürünler arasındadır. Üzerine giyeceğiniz sweat veya tişörtlerle, günlük yaşamın koşturmacasında, konforlu kıyafetlerle şıklığınızı yansıtırsınız. Fermuarlı eşofman altları sayesinde, her türlü hava koşullarında spor yapmanın zevkine varabilirsiniz. Fosforlu renkleri sayesinde, akşam karanlığında spor yaparken fark edilmenizi de sağlar.

Yeni Tasarımlar

Seçimlerinize göre belirleyeceğiniz bayan spor giyim modelleri, arasında yer alan sporcu sütyeni ile hareketlerinizi kısıtlamadan spor yapmanın keyfine varırsınız. Geniş askıları ile vücudunuzu sararak, spor sırasında oluşacak deformasyonların önüne geçen sütyenler, elastan kumaşları ile esneklik sağlar. Destekli yapısı ve hava alan kumaşları ile öne çıkan sütyenler, altına giyeceğiniz uygun renkteki şortlarla kombinlenebilir. Rahatlığı tercih ediyorsanız  https://www.bilcee.com/kadin-spor-giyim sayfasındaki modeller sizleri bekliyor.

Editör: Adıyaman Haber