Bayan gömlek modelleri, gün geçtikçe farklılaşıyor. Gömlekler, kadınların vazgeçilmez üst giyim parçalarından biridir. Her mevsim giyebilecekleri şekilde tasarlanan farklı tasarımlardan seçecekleri tüm gömlekler, çok farklı kombin yapılabilecek tarzdadır. Oduncu gömleklerinden klasik gömleklere, uzun kolludan kısa kolluya, kumaştan kot gömleklere, saten gömleklerden ekose gömleklere farklı desen ve görünümdeki bluzlar arasından seçim yaparken dokusuna da bakılmalıdır.

Özel bir yerde giyilecek gömlekler, kumaş olarak seçilebilir ve yine kumaş bir pantolonla kombin yapılabilir. Üzerine alacağınız düz bir kaban ile de sadeliği ve zarifliği sağlayabilirsiniz. Yine sade olan gömlek modellerinden biri de ceket tarzındaki gömleklerdir. Bunlar düğmeli açık şekilde kullanılırlar ve genellikle altlarına düz bir tişört giyilir. Boyfriend gömlekler de kot pantolonlar ile giyilen ve spor giyim tarzının vazgeçilmez modelidir.

En Trend Bayan Gömlek Modelleri

Ekose gömlekler de özellikle son günlerde bayan gömlekmodelleri arasında en trend tasarımlardan biridir. Hâkî renklerde kullanılan ekose gömlekler etekle kullanıldığında çok tarz bir görünüm sağlar. Fit gömlekler, etnik gömlekler, yünlü ceket gömlekler, kapüşonlu ceket gömlekler, cepli gömlekler, oversize polar gömlekler gibi modeller son zamanlarda moda olan gömleklerdir. Oduncu gömlekleri genellikle ekose desenlidir ve günümüzde yünlü olan modelleri de çıkmıştır. Bunlar özellikle sonbahar aylarında dar pantolon veya taytla giyilen soğuğa karşı koruyan gömlek modelleridir. Ceket gibi olmalarıyla da asil ve stil sahibi olduğunuzu her yerde belli edebilirsiniz. Bayan gömlek modellerine https://www.peraclub.com/bayan-gomlek sitesinden ulaşabilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber