Yaz aylarında serin giyinmek herkesin en sevdiği durumlardan birisidir. Hem serin tutan hem de bedeni salaş bir şekilde rahat ettiren askılı bluz modelleri kalın askılardan ya da ince askılardan oluşuyor. İnce askılı modeller de kalın askılı modeller de günlük kullanımda sık sık tercih ediliyor. İster tek başına giyilebilen ister ceket, hırka, gömlek gibi dış giyim parçalarının içerisine kombinlenen bu modellerle sizler de hem tarz görünebilir hem de daha kolay kombin yapabilirsiniz.

Askılı bluz modelleri, renkli, düz, desenli, fitilli, salaş, dar ya da daha farklı tasarım ve dikimlerle karşınıza çıkıyor. Günlük olarak dilediğiniz her an her yerde kullanabileceğiniz bu bluz modelleriyle yaz aylarını çok rahat geçireceğinizden emin olabilirsiniz. Uygun fiyatları, tüm bedenlerle olan uyumu ve özellikle de esnek ve likralı kumaş çeşitleri ile her daim yaza damgasını vurmaya devam eden modellerdir. Açık renkli ve koyu renkli tüm modelleri burada görebilirsiniz.

Fitilli Askılı Bluz Modelleri

Fitilli ve minik delikli tasarımlardan elde edilen askılı bluz modelleri, kullanım açısından en rahat olan modellerdir. Bedeni sıkmadan, terlemeye fırsat vermeden yaz aylarını daha rahat geçirmenizi sağlayan tasarımlardır. Bu bluz modellerini tek başına ya da alt kısmıyla takım olarak almak için https://www.dilvin.com.tr/askili-kadin-bluz-modelleri adresine tıklayabilirsiniz. 7 gün 24 saat boyunca online hizmetine devam eden, kaliteli bir adrestir.

Editör: Adıyaman Haber