Kuaförlerde kullanılan alüminyum folyo genellikle boya için kullanılır. Toptan daha ucuza alabileceğiniz bu folyalar ile ortaya mükemmel boyalar çıkarabilirsiniz. Boya sürdüğünüz saçı bu folyalar ile sararak sabitleyip boya tuttuğu zaman çıkarabilirsiniz. Bu folyalar boyanın uzun süre saçta sabit kalmasını sağlayarak farklı yerlere bulaşmasını önler.

Alüminyum Folyo Fiyatları

Saç boyarken oldukça fazla ihtiyacınız olacak alüminyum folyo çeşitlerine uygun fiyatlarda ulaşabilirsiniz. İnternet sitelerinden ya da toptancılardan ulaşabileceğiniz bu folyalar oldukça fazla işinize yarayacak. Gelen müşteriye göre aylık ya da haftalık olarak depolayabilirsiniz. Hemen hemen her yerde kullanabileceğiniz bu folyalar sayesinde işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Alüminyum Folyo Kendiniz Kullanabilirsiniz

Saçlarınızı evde boyamak zorunda kaldığınız zamanlarda alacağınız alüminyum folyo ile saç boyanızı sabitleyebilirsiniz. İstediğiniz uzunlukta folyoları alıp kullandıktan sonra tekrar kullanmamalısınız. Sizlerin de her konuda işinize yarayacağı bu folyalar sayesinde işleriniz daha fazla kolaylaşacaktır. En fazla tercih edilen folyo çeşitlerinden sizler seçim yapabilirsiniz. Birçok çeşitte folyo için https://www.nebioglukuafor.com/folyo-strech-10182 link adresine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber