Günlerdir bu isim gündemden düşmüyor. Bu genç yaşta geldiği konum,edindiğ akılalmaz servet herkesin dilinde.. Nasıl oluyor da böyle oluyor diye…

Bu kişi uyuşturucu kullanıyor diye kimse AKP’yi suçlayamaz. Bu çok yanlış . AKP yetkilileri bu durumu bilselerdi bir dakika bile partide tutmazlardı.

Bu kişinin AKP’nin ileri gelenleri ile fotoğraflarının olması da bir şey ifade etmez. Adam “yılışıklık” yapıp fotoğraf çektirmiş olabilir.

AKP Gn.Bşk.yrd.sı Hamza Dağ diyor ki ; AYVATOĞLU servetini Genel Merkez döneminde yapmadı, Yine kendi Belediye başkanlığı döneminde işe aldığı AKP'li Tahsin BABAŞ da AYVATOĞLU “bu serveti belediye döneminde yapmadı”. diyor.

İyi de bu adam nasıl oldu da bu kadar servetin sahibi oldu?

AKP’li bu yetkililer istedikleri kadar böyle desinler , bu adamın bu yaşta , bu konumda bu kadar Servet sahibi olması AKP’yi ilgilendirir ve onlar olayı açığa çıkarmalıdır. Ben inanıyorum ki AKP’lilerin ezici çoğunluğu bu konunun aydınlatılmasını isterler.

Adamın öyle bir serveti varmış ki; Milyonlarca lira parası , Villası... Biri 3 Milyon, diğeri 1 Milyon değerinde iki süper lüks arabası …

Adam daha 27 yaşında.. 3000TL. maaşla bu kadar Servet sahibi olmak mümkün olmadığına göre ortada bir HAKSIZ KAZANÇ var. Bu paralar Milletin parasıdır. İnsanımızın çöplüklerde ekmek aradığı bir ortamda bu haksız kazancın hesabını sormak en başta AKP’nin, sonra da her sorumlu makamdaki yetkililerin görevidir.

Bu itibarla ;

1- Haksız kazanç "Haksız “İşler”den elde edilir. Kimse kimseye haklı olduğu ,yasal olan bir “İş” için böyle yüklü paralar vermez.

2- Sıradan bir “Büro memuru” bu boyutta Haksız “işleri” halledemez. Bunun önünde arkasında kim veya kimler varsa açığa çıkarılmalıdır.

3- Bu işin anahtarı, çok ciddi ve titiz bir şekilde paranın izinin sürülmesinden geçer. Böylelikle paranın kimden, niçin geldiği ; İşin içinde kimlerin olduğu açığa çıkarılır.

4 - AYVATOĞLU olayı basit bir uyuşturucu olayı değildir. İnanılmaz bir lüks hayatı var. Bu mesele Milletin parasının nasıl çarçur edildiğinin meselesidir.

5 – Tabi bu adam nizami yoldan bu paraları kazanmışsa ; O zaman da nereden, hangi, işten kazandığını ve bu işlerden dolayı ne kadar vergi verdiğini de açıklamak zorundadır.

Maalesef Kürşat AYVATOĞLU ile ilgili verilen Meclis araştırma önergesi, yani “Değirmenin suyu nereden geliyor” önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi...

Doğrusu bunu da anlamakta zorluk çekiyoruz. Bırakın bu çirkef gün yüzüne çıksın.