Adıyaman Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Vartana Çocuk Evleri sitesinde kalan çocuklar tarafından Park AVM' de el emeği göz nuru çalışmalarının sergilendiği resim sergisi açıldı.

Serginin açılışına Cumhuriyet Adıyaman Başsavcısı Bozan Çevik, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik,  İl Emniyet Müdürü Metin Alperin eşi Kezban Alper ve vatandaşlar katıldı. 

Sergide 70 eser sergilenirken 15 Temmuz'u anlatan resim ise en çok dikkat çeken resim oldu. Ayrıca çocuklar tarafından şiirler okundu. 

Açılışta konuşma yapan İl Müdürü Fehmi Çelik, sergide çocukların anlatmak istediklerini adeta resm ettiklerinin altını çizerek, şöyle devam etti:

"Bugün çocuklarımız gerçekten çok güzel işlere imza atmışlar bu manzarayı gördüğümde çok duygulandım, çocuklarımızın başarısı beni ziyadesiyle memnun etmiştir.Ben hem çocuklarımızdan hem de personelinden gurur duyuyorum. Belli ki bu çalışma, aylar öncesinde başlamış planlanmış bu yüzden emeği geçen herkese ve başta çocuklara çok teşekkür ederim." 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha