Ramazan ayı dolayısıyla Adıyaman Belediyesi tarafından sürdürülen ‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ etkinlikleri kapsamında Adıyaman’a gelen Şair-Yazar ve TV Programcısı Serdar Tuncer, yorumladığı şiirlerle, türkülerle ve söyleşiyle Adıyamanlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Demokrasi Parkı’nda gerçekleştirilen konseri dinlemeye gelen il protokolü ve çok sayıda davetli geç saatlere kadar devam eden programda okunan şiirlere ve söylenen türkü ve söyleşilere eşlik etti.

Ramazan ayında güzel bir şiir akşamı yaşayan davetliler, program sonunda Serdar Tuncer ve ekibini ayakta alkışladı.

Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun il dışında olduğu için bulunamadığı programın sonunda Serdar Tuncer’e teşekkür etmek için sahneye çıkan Belediye Başkan Yardımcısı M. Said Kutlu, sanatçıya ve ekibine teşekkür belgesi ve hediye takdiminde bulunması için protokolde bulunan Adıyaman Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, AK Parti Milletvekili Adayı Abdülaziz Aslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu’yu sahneye davet etti. Protokol üyeleri, Adıyaman Belediyesi tarafından hazırlanan hediyeyi ve teşekkür belgesini sanatçıya takdim etti.

Program sonunda davetliler sanatçıya kitaplarını imzalatmak için uzun kuyruk oluşturdu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha