Adıyaman Türkiye petrolleri konferans  salonunda gerçekleşen seminerde İletişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ, 'Gençler Mazeret Yok' adı altında suunmunu gerçekleştirdi.

Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özöncel, "Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki Yeşilay olarak Türkiye saftında birçok önemli olayları elimizi atıyoruz. Ama bir Adıyamanlı olarak Adıyaman’ı Yeşilay olarak üç buçuk yılda 9 projenin sunmanın, bunlardan 8'nin başarı ile bitirmenin, 9'cuya devam ediyoruz, 10. projemizin de valimize, Mili Eğitim Müdürümüze, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze, Emniyet Müdürlüğümüz, Adıyaman Belediyemiz, Aile ve Sosyal Politika ve Adıyaman Müftülüğü paydaşları ile valiliğimize sunmuş olduğumuz, keyfini ve gururunu yaşıyoruz. Neden önemli. Çünkü Yeşilay bağımlıklarla mücadele ederken, tam bağımsız geçleri ile de geleceğe katkı sunmak için önemli bir kuruluş"dedi.

Gençleri önemsediklerini belirten Özöncel, şunları kaydetti:

"Gençlerimizin gelecekte bizleri en üst noktalara getireceklerinden hareketli çalışmalar yapıyoruz. Şunu unutmamanız lazım, gençler biz sizi herkesten çok seviyoruz. Siz bizim için her şeyden ve herkesten değerlisiniz, siz bizim geleceğimizsiniz, şunu aklımızdan çıkarmayalım. Biz bu coğrafyada ne durumdaydık, şuanda ne durumdayız ve aslında ne durumda olmamız gerekiyordu bu coğrafyanın, bu kültürün bizim milletimize, bizim devletimize ihtiyaç var ve bu ihtiyacı giderecek olan siz gençler, geleceğe inşa alanında öyle bir altyapı hazırlamalısınız ki kendinize bizim din olarak, inanç olarak, kültür olarak gelecekte bir endişemiz olamasın, bunun için biz size güveniyoruz" 

Yapılan konuşmanın ardından Dr. Şaban Kızıldağ, konferans verdi.

 

 

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha