Adıyaman Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Bahçecik Mahallesi Kadın ve Gençlik Merkezleri’nde eğitim veren ahşap, giyim ve tekstil kurslarının hocaları tarafından yıl boyunca hazırlanan eserler, düzenlenen etkinlikte sergilendi.
Bahçecik Mahallesi Sitilce TOKİ bahçesinde bulunan Kadın ve Gençlik Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın eşi Hürmet Kılınç, Belediye Başkan Vekili Demirhan Seçilmiş, Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Ayaz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hakan Özöncel, Mercan TV Genel Yayın Yönetmeni Necati Atar, Adıyaman Kent Konseyi Genel Sekreteri Sait Yıldırım, Kadın ve Gençlik Merkezleri Koordinatörü Yasemin Delibaş ile kursiyerler ve davetliler katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Vekili Demirhan Seçilmiş, programın gerçekleşmesinde emeği geçen belediye personeline ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederek, “Kadına verdiğimiz değerin bir ifadesi olması açısından bu tür çalışmalarımızı arttırarak devam ediyoruz. Şehrimizin neredeyse her bölgesinden kadınların bu tür etkinliklere katılarak hem sosyal yönden, hem de bir şeyler üreterek hayata katılmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Başkanımız Süleyman Kılınç’ın verdiği direktifler doğrultusunda bu faaliyetlere hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından, merkezin kreşinde eğitim gören minik öğrenciler sahneledikleri harfane programıyla büyük beğeni topladı.
Harfane gösterisinin ardından, geri dönüşüm malzemelerinden yapılan giysilerle defile düzenleyen minikler, geri dönüşümün önemine dikkat çekti. Davetliler tarafından büyük alkış alan defile sonunda kurs hocaları tarafından yapılan serginin açılışı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın eşi Hürmet Kılınç tarafından açılan sergi gezenlerden tam not aldı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha