Adıyamanlı sanatçıMahmut Karadağ, Adıyaman Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen ‘Şehr-i Yaman’da Ramazan Etkinlikleri’nde sahne aldı.Hemşerilerinin yoğun ilgi gösterdiği konserde hayranlarının karşısına çıkan Karadağ, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Demokrasi Parkı’nda gerçekleştirilen 21. günetkinlikleri Adıyaman Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü tarafından hazırlanan skeçle başladı. Skeç sonunda sahneye çıkan Mahmut Karadağ alanı dolduran hayranlarına‘La Ne Hoştu Eskiden’ şarkısıyla ‘merhaba’ dedi. AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman milletvekili İ. Halil Fırat, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayışve vatandaşlar Mahmut Karadağ’ı dinlemek için alandaki yerlerini aldı.
Söylediği birbirinden güzel şarkılarla alandakileri mest eden Mahmut Karadağ, kendisinihemşerileriyle buluşturan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a teşekkür etti. Konsersonunda sahneye davet edilen AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın ise sanatçıya ve programın gerçekleşmesini sağlayan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a teşekkür etti. Aydın yaptığı konuşmada, “Adıyaman’ın kültürünü yaşatan sanatçılarımıza, öz değerlerimize minnettarız. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ama en büyük teşekkürü de bu değerlerimize değer veren Belediye Başkanımız Süleyman Kılınç’a ediyorum. İçimizden çıkan değerlere, evlatlarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin mübarek Ramazan aylarını ve yaklaşan bayramlarını kutluyorum” diyerek sanatçıya plaket ve hediye takdiminde bulundu.
Hediye takdiminden sonra söylenen türkülerle konser sona erdi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha