Kente yaşayanlara ve yaşananlara dair konuların konuklarla birlikte kendine has üslubu ile konuşulduğu Kente Dair programı, geçmişi ve geleceği ile kentimize ve kendimize dair sorunları, soruları, tespitleri, önerileri ve eleştirel yaklaşımlarıyla ilgi ve beğeni ile izleniyor.

1 Ağustos tarihi itibariyle yeni yayın dönemine başlayan ve ilimizin dünyaya açılan penceresi olan Mercan Televizyonu ekranlarında yaklaşık 8 yıldır yayınlanan Kente Dair, bu haftaki programda yine kamuoyunu yakından ilgilendiren konuları gündeme getirdi.

Yeni dönemin ilk programında “Biriktirdiklerimiz” başlığı altında son zamanlarda gündeme gelen konuların masaya yatırıldığı programda Kurban Bayramı, koronavirüs salgını, kentsel dönüşüm, kütüphane binasının yeri, Roma Çeşmesi, katı atık tesisi ve Adıyaman 1954 Spor’un 3. Lige çıkması değerlendirildi.

Aynı zamanda bir Adıyaman Kent Konseyi yapımı olan ve her pazartesi akşamı saat 21.00’de MERCAN TV’de ekranlara gelecek olan Kent Dair Programı geçen her gün artan ilgi ve beğeni ile izlenmesi bekleniyor.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha