Kadınlar için önemli hizmetleri hayata geçiren Adıyaman Belediyesi, bünyesinde bulundurduğu Kadın Danışma Merkezi ile mağdur durumda olan yada sorunlarını çözmek isteyen kadınlara derman olmaya devam ediyor.
Uzman personelin hizmet verdiği ve ildeki ilgili diğer kurumların da destek verdiği Kadın Danışma Merkezine başvuruda bulunan kadınlar, merkezden çözülmesini istediği konularda uzmandesteği alabiliyor.
Sorunları bulunan ve destek isteyen tüm kadınları Adıyaman Belediyesi bünyesindeki Kadın Danışma Merkezi’nden yararlanmaya davet eden yetkililer, “Sosyo-ekonomik durumu ortada olan halkımızın yaşadığı sorunlara çözüm bulmaya çalışmak yerel yönetimler olarak bizimde görevlerimiz arasında yer alıyor. Bu çerçevede en çok mağduriyet yaşayan kadınlarımıza ücretsiz şekilde yardımcı olabilmek için ildeki diğer ilgili kurumlarında destekleriyle yürüttüğümüz Kadın Danışma Merkezimiz çalışmalarına devam ediyor. Merkezimize başvuran kadınlar, ailevi problemler başta olmak üzere birçok konuda uzmanlarımızdan psikolojik destek alabiliyor. Eğer durum daha da ileriyse diğer kurumlarla da iletişime geçilerek mağdur vatandaşımızın sorunu çözülmeye çalışılıyor” diye bilgi verdi.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha