Ses Sanatçısı Mahmut Karadağ ve İdris Nebi Açıl, yeni klipleri hakkında bilgiler verdi.
Son çıkan klibin yine duygusal bir klip olduğunu belirten ses sanatçısı Mahmut Karadağ, “İdris Nebi Açıl abimiz son yıllarda çok güzel parçalara imza attı. Son olarak Ağlatırlar Adamı adlı parçasını okumam için bana teklifte bulundu. Yönetmenimiz Talat hocamızın yoğun bir çalışmanın ardından yeni parçamızı okuduk, klip çekimlerimiz tamamladık. Oldukça duygusal olan parçamız sosyal medyada yayınlanmasıyla birlikte çok ilgi gördü. Parçayı dinleyen vatandaşlarımızdan olumlu dönüşler aldık. İdris Nebi Açıl abimizin bugüne kadar La Ne Hoştu Eskiden, Canım Anam, Kurşunu Kalem Eyle ve son olarak ‘Ağladırlar Adamı’ adlı parçayı okudum. Bizleri bu güzel eserlerle buluşturan İdris Nebi Açıl abimize, Yönetmenimiz Talat Doğan’a ve her zaman yanımızda olan Mercan Televizyonumuza teşekkür ediyorum” dedi.
Son yıllarda beste yapmaya yöneldiğini belirten İdris Nebi Açıl ise “Şu ana kadar birisi İlahi olmak üzere 11 esere imza attım. Eserlerimin çoğunluğunu Mahmut Karadağ, bir parçamı Kahtalı Hamido abimiz ilahi parçamızı ise Grup Ravza okudu. Yazmış olduğumuz eserlerin okunması, klip haline gelmesi ve halkımız tarafından beğenilmesi bizleri mutlu ediyor. Son olarak yazmış olduğum ‘Ağlatırlar Adamı’ adlı parçamız duygu yüklü bir parça oldu. Yönetmenimiz Talat hocamızın katkılarıyla klibimiz hazırlandı ve sosyal medyada yayınlandığı andan itibaren çok güzel geri dönüşümler aldı. Emeği geçenlere ve bizlere her zaman destek olan Mercan Televizyonuna teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yeniyol Gazetesi Genel yayın yönetmeni Metin Harıkçı ise “Mahmut Karadağ kardeşimiz sesiyle, yorumlarıyla bölgemizin ender yetiştirdiği sanatçılarımızdan birisi. İdris Nebi Açıl kardeşimizle birlikte çok iyi bir ikili oluşturdular. Peş peşe biri yazdı diğeri en güzel şekilde okudu. Son olarak müzik severlerle buluşan Ağlatırlar Adamı adlı parça yine ses getirecek bir klip olmuş. Bu vesileyle ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha