Adıyaman’da Ramazan akşamlarına ayrı bir tat katan ‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ etkinlikleri kapsamında hayranlarıyla buluşan ünlü şair İbrahim Sadri yine kendine has bir üslupla seslendirdiği birbirinden güzel şiirlerle büyük beğeni topladı.
Adıyaman Belediyesi tarafından Demokrasi Parkı içerisinde bulunan alanda gerçekleştirilen ve Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun il dışında olmasından dolayı katılamadığı konseridinlemek için alan gelen Belediye Başkan Yardımcısı M. Said Kutlu ve eşi, Garnizon Komutanı Davut Kulalar ve eşi, Alay Komutanı Ercan Atasoy ve eşi ile Emniyet Müdürü Metin Alper ve eşi de vatandaşlarla birlikte güzel bir geceye şahitlik etti.
İbrahim Sadri’nin seslendirdiği şiirlerin yanı sıra saz ekibinin sergilediği performans ve Kubilay Doğan’ın seslendirdiği türkülerle doyumsuz bir gece yaşayan davetliler, Sadri’yiAdıyaman’da görmekten oldukça memnun kaldı. Okuduğu şiirlerle büyük beğeni toplayan Sadri de, Adıyaman’da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Program sonunda protokol üyeleri tarafından sanatçıya teşekkür belgesi ve hediye takdim edildi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha