11 Ayın Sultanı Ramazan ayı dolayısıyla bu yıl da birbirinden değerli isimleri Adıyamanlılarla buluşturan Adıyaman Belediyesi, ‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ programlarınıMilli Eğitim Müdürlüğü Korosunun muhteşem konseriyle tamamladı.
Ramazan ayı boyunca her akşam 22.00 ile 23.59 saatleri arasında Demokrasi Parkındaki alanda gerçekleştirilen ‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ etkinliklerinin son günüde Demokrasi Parkı’ndaki yerini alan kadın-erkek, genç-yaşlı yüzlerce vatandaş Adıyaman’daki çeşitli okullarda görev yapan müzik öğretmenleri ile çeşitli üniversitelerin konservatuarlarında okuyan öğrenciler tarafından oluşturulan Milli eğitim Müdürlüğü Korosu’nun konserini dinledi.
Mahmut Yıldırım’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkı ve türkülere eşlik eden vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen konser sonunda sahneye çıkan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, program boyunca emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederek, programa katılan Vali Yardımcıları Ayhan Akbay ile Adem Kaya’yı sanatçılara hediye ve katılım belgesi takdim etmeleri için sahneye davet etti.
Program sonunda davetliler düzenlenen etkinliklerden dolayı Başkan Kutlu ve ekibini alkışladı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha