Adıyaman Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ programı Grup Ravza’nın seslendirdiği birbirinden güzel ezgi ve ilahilerle devam etti.
Demokrasi Parkı içerisinde bulunan alanda gerçekleştirilen ve Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun ev sahipliğini yaptığı programa, CHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, Belediye Başkan Yardımcısı M. Said Kutlu, Yeşilay Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özöncel, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Konsere yoğun ilgi gösteren davetliler, Grup Ravza’nın söylediği ezgi ve ilahilere eşlik etti.
Konser sonunda sahneye çıkan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman’ı il dışında da temsil eden ve gururu olan Grup Ravza’nın tüm ekibine gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür etti.
Konuşmanın ardından CHP Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ile birlikte sanatçılara hediye ve teşekkür belgesi takdim etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha