Serginin açılış kurdelesini Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü keserken, etkinlikte Üniversite Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir, Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Ali Aydın, Teknik Bilimler meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tanju Teker, öğretim görevlileri ve öğrenciler hazır bulundular.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, tasarımları incelerken, emeği geçen herkese teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Sergide konuşan Rektör Prof. Dr. Gönüllü, “Öncelikle emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Birbirinden güzel tasarımlara imza atılırken, gerçekten benzersiz çalışmalar yapılmış. Gerek öğrencilerimiz gerekse de öğretim üyelerimizin katkısıyla hazırlanan bu serginin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnanıyorum ki öğrencilerimiz mezun olduktan sonra da öğrenmeye sürekli açık olup kendilerini daha da geliştirerek hayat boyu başarılı olacaklardır” dedi.

Mezun olacak öğrencilere tavsiyeler veren Prof. Dr. Gönüllü, “Hiçbir zaman pes etmeyin. İnanın kendinize hedef koyun ve hedeften sapmayın. İşinizde en iyi olmak için  çabalayın” şeklinde konuştu.

Birbirinden renkli tasarımlara imza atan Giyim Üretim Teknolojisi Bölümü öğrencileri çalışmalarını sergilerken, bir yandan mezun olmanın heyecanı ve mutluluğunu diğer yandan da Adıyaman Üniversitesinden ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirttiler.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha