Geçtiğimiz aylarda galası yapılan ve Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Adıyaman Ağıdı ile bilinen Dünyaca Ünlü Üstat Hasan Cihat örter, ’Adıyaman Yolu Yaman’ şarkısı bestekarı Aranjör bestekar Yaşar Aydın, Ünlü Sanatçı Haluk Levent’in gitaristi Ünlü Gitarist Göktuğ Şenkal gibi isimlerin yer aldığı Adıyaman İçin Çal 2’ projesi büyük ses getirmişti.

Adıyaman İçin Çal 3 Projesi kapsamında yine Adıyaman’ın tarihi ve kültürel mekânlarında mahalli ve amatör sanatçıların yanı sıra dünyaca ünlü sanatçıların da seslendireceği klibin sürpriz olacağı belirtildi.

İl Emniyet Müdürü Metin Alper’e katkılarından dolayı teşekkür eden Kadir Korkmaz, “‘Adıyaman İçin Çalıyoruz’, ben ve ekibim gece gündüz demeden. Ben bölgede sanat eksikliği gördüm ve böyle bir çalışma yapmaya karar verdim. Bu kapsamda ilçelere, köylere mezralara giderek çalışmalar başlattım. Adıyaman İçin Çal 2 ve 3 çok beğeni topladı ve sosyal medyada beğeni yağmuruna tutulduk, bizlerde 3. Proje için adımlarımızı attık, amacımız kar gütmek değildir. Ekmek yediğim yere hizmet etmek istedim, elimizde olan kıt kanaat sanat icra etmeye çalışıyoruz. Ben Adıyaman sevdalısıyım ve Adıyaman’a ne katabilirim düşüncesi ile bu yola baş koydum ve elimizden geleni sonuna kadar yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha