Çeşitli sportif, kültürel ve sosyal etkinliklerle devam eden ikinci günde, önce erkek öğrenciler, kız öğrenciler ve personel kategorilerinde satranç turnuvası yapıldı. Ardından da öğrenciler arasında halı saha futbol turnuvası final maçı yapıldı. 

Satranç turnuvası personel kategorisinde Diyetisyen Uğur Ertunç, bayan kategorisinde Fatma Güler, erkek kategorisinde ise Osman Çorman birinciliği elde etti. Turnuva birincileri madalyalarını Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Harun Benli'nin elinden aldı.

Gençlik Meydanı'ndaki coşkulu karaoke gösterileri ile devam eden Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri'nin ikinci günü maraton ile devam etti. Büyük heyecanın yaşandığı maraton koşusunda erkeklerde Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu öğrencisi Selami Adli, bayanlarda ise Duygu Kaya adlı öğrenci birinciliği elde etti.Başarılı sporcular ödüllerini Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Murathan'dan aldı.

Sağlıklı Yaşam Turnuvası kapsamında oynanan halı saha futbol müsabakasıyla süren etkinlikler İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Türk Halk Müziği Korosu Konseri ve film gösterileriyle son buldu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha