Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Hasan Öztürk, özel bir otelin konferans salonunda düzenlenen programda, yaptığı konuşmasında her geçen gün büyüyen hizmetleriyle topluma ve yaşadıklarını kente değer katmak için çalışan büyük bir aile olduklarını söyledi.

Öztürk, 20 yıl önce Adıyaman Nemrut Rotary Kulübünün kurulmasında büyük emekler veren kurucu başkanı Erdal Oranlı ve Yesemek Rotary Kulübüne teşekkür etti.

Kulübün üye sayısının az olmasına rağmen yaptıkları işlerin büyük olduğunu belirten Öztürk, şöyle devam etti:

"İyi ki böyle güzel bir birlikteliği gerçekleştirmiş bizleri bir araya getirmişler. Kurulduğumuz günden buyana birçok proje ile binlerce insana dokunmayı başarmış olan Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü üye sayısı az olsa da yaptığı işler ve projeler gerçekten çok büyük. Gücümüzü aile olmaktan alıyoruz. Gelecekte daha büyük işlere ve projelere imza atabilmek dileğiyle hepimizin ve kulübümüzün 20.yılı kutlu olsun. Ben geçmişte kulübümüzde hizmet etmiş ancak şu anda aramızda olmayan üye ve başkanlarımıza da teşekkür ederim. Sizlerle olmaktan ve bu güzel ailenin bir ferdi olmaktan onur duyuyorum.  Başta her zaman bizlerin yanında olan eşlerimize ve sizlere, kulübümüze verdiğiniz destek ve projelerimize harcadığınız emekleriniz için teşekkür ederim."

-"MESLEK HİZMET ÖDÜLÜ AZİZ ÇELİK’E VERİLDİ"

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü 20. yılını kutladığı gecede yeni üye olan İsmet Atay ve Emrah Candar’a rozetlerini takılarak hep birlikte 20. Yıl pastasını kestiler.

Gecede Rotary Meslek Hizmet ödülü ise Türkiye müzik piyasasının son 50 senesinde ünlü sanatçılara yaptığı bestelere hayat veren, 80’den fazla beste ile Türkiye’nin en fazla tanınan bestekârlarından Aziz Çelik, 'Türkmen Gelini'yle hüzünlendiren, 'Gurbet Kuşu'yla ağlatan, 'Düz Dara Yar Düz Dara, Yar Zülüfün Düz Dara' diyerek sevgililere serenat yaptıran hayatı Beynelminel filimine konu 50 yıllı aşkın bir süredir sanat hayatın önemli işler başarmış 1947 yılında Adıyaman merkeze bağlı Terman Köyü’nde dünyaya gelen bestekâr Aziz Çelik’e verildi.

Nemrut Rotary Kulübü Kurucu Başkanı Erdal Oranlı tarafından plaketini alan Aziz Çelik, "Hayatımın bu anlamlı ödülünü almaktan büyük bir onur duydum. Sizlere çok teşekkür ederim"dedi.

 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha