Kahta Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turan’lı başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Turanlı burada yaptığı konuşmasında, "Seçim öncesi halkımıza taahhüt ettiğimiz projelerimizi imkanlarımız dahilin de hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bazı projelerimiz için yer tahsisinin yapılması şartıyla hayata geçireceğimize ilişkin beyanatlarımız kitapçığımızda duruyor. Bakabilirsiniz. Ayrıca diğer bazı projelerimiz için yer tahsisi taleplerimiz ile ilgili vekillerimizi ziyaretimizde kendilerine sunduğumuz dosyalarda da  mevcuttur. 2019 yılında yapmış olduğumuz tahsis taleplerine ilgili kurumlardan olumsuz cevaplar alınmış olup; tahsis taleplerimizi 2020 yılında tekrar güncelleyip projelendirip ilgili kurumlara  resmi olarak  gerekli yazışmaları yaptık, olumlu cevaplarını halen beklemekteyiz.”

“Kahta'nın bir 5 yılının daha kaybolmasını istemiyoruz”

Halkımız, ilçemiz için faydalı olacak projeleri gelin birlikte hayata geçirelim” diyen Turanlı, “Kimin yaptığı önemli değil. Siz başlarsınız yapmaya, tamamlanması başka bir arkadaşımıza kısmet olur. Önemli olan Kahta'mızın menfaatleridir. Bizimde projelerimiz var, Engin beyin de projeleri vardı. Halkımız, ilçemiz için faydalı olacak projeleri gelin birlikte hayata geçirelim. 

Biz Toprak Mahsulleri Ofisinin yerine Kent Parkı Projesini ‘’Tahsisinin sağlanması halinde ‘’ Hayata geçireceğimizin sözünü seçim öncesi hazırladığımız kitapçığımızda belirtmiştik. İlgili bakanlıkla yapmış olduğumuz tahsis talebimize olumsuz cevap geldiğinden dolayı projemizi gerçekleştiremedik fakat bizim projemize benzer bir projeyi  Engin bey, millet bahçesi olarak vaatlerde bulunmuştu. İsim önemli değil gelin ofisin yerine Millet Bahçesi Projesini hayata geçirelim. Kahta'mız kazansın." dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha