Daha önce birçok okulda öğrencilerle bir araya gelen Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin de davetini geri çevirmedi.

Adıyaman Anadolu Güzel Sanatlar Lisesiöğrencileri tarafından gerçekleştirilen ‘Müzik Dinletisi’ne Askerlik Şubesi Başkanı Davut Kulalar ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fehmi Çelik ile birlikte katılan Başkan Kutlu, öğrencilerin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara eşlik etti.

"ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ" 

Adıyaman Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Orhan Çelik, idareciler ve öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Kutlu ve protokol üyeleri, konser sonunda öğrencilerin sorun ve taleplerini dinleyerek, çeşitli tavsiyelerde bulundu. Başkan Kutlu, öğrencilere esprili bir dille avukatlık, milletvekilliği ve belediye başkanlığı deneyimlerini anlatarak, onların da ileride iyi bir sanatçı olmaları için bazı önerilerde bulundu.

Konuşmaların ardından kürsüye çıkan Adıyaman Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Orhan Çelik, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ederek,“Her davet ettiğimizde öğrencilerimizle buluşan, okulumuzun piyano eksiğini görünce bu eksiğimizi gideren Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu’ya şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Program sonunda öğrenciler, Başkan Kutlu’ya çiçek takdim etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha