Kadınların toplumdaki önemine dikkat çeken Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ve eşi Hürmet Kılınç hanımefendi, kadınlara yönelik projeleriyle her zaman önemsedikleri kadınları 8 Mart’ta da unutmadı.

Başkan Kılınç'tan kadın esnaflara ziyaret

Başkan Kılınç,bir yandan şehrin birçok noktasındaki kadın esnafları gezerek günlerini kutlarken, diğer yandan da Başkan Kılınç’ın eşi Hürmet Kılınç hanımefendi protokol eşleriyle birlikte şehit eşlerini, kurumlardaki kadın personelleri ve hastanede yatan kadın hastaları ziyaret ederek günlerini kutlayıp Adıyaman Belediyesi tarafından hazırlanan karanfilleri hediye etti.

Günün ilk programında belediyede çalışan kadın personellerle kahvaltılı programda bir araya gelen Başkan Kılınç, gün içerisinde de şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda bulunan esnafları gezerek, kadın esnafların gününü kutlayıp karanfil verdi.

Hanımefendi ve protokol eşlerinin ilk adresi şehit eşleri oldu

Başkan Kılınç gibi güne belediyede görev yapan bayan personeller onuruna düzenlenen kahvaltı programıyla başlayan Hürmet Kılınç hanımefendi ise gün içerisinde protokol eşleriyle birlikte şehit eşlerini, kurumlardaki kadın personelleri ve hastanede yatan kadın hastaları ziyaret ederek günlerini kutlayıp, karanfil dağıttı.

5 bin karanfil dağıtıldı

Tedariki Adıyaman Belediyesi tarafından yapılan toplam 5 bin adet karanfilin Adıyaman’daki kadınlara dağıtıldı.

Program sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Kılınç, Adıyaman Belediyesi olarak kadınları yılın sadece bir günü değil, Kadın ve Gençlik Merkezi, AKSEM ve Kadın Danışma Merkezi gibi projelerle her gün önemsediklerini dile getirdi.

Kendilerine gösterilen bu ilgiden dolayı memnuniyetlerini ifade eden kadınlar, Başkan Kılınç ve eşine teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha