Adıyaman Fotoğraf Yolcuları Derneği (AFYOL) Başkanı Mustafa Faruk Şenlik ve dernek üyeleri, Adıyaman’ın il oluşunun yıldönümü olan 1 Aralık 2017 tarihinde Adıyaman Belediyesi ile ortaklaşa düzenledikleri ‘Fotoğrafların Diliyle Adıyaman’ isimli sergiye verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmek için Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Adıyaman Fotoğraf Yolcuları Derneği üyeleri tarafından çekilen ve Adıyaman’ın güzelliklerini yansıtan 75 fotoğrafı Adıyaman’ın il oluş tarihinde sergileme şansı yakaladıklarını söyleyen AFYOL Başkanı Şenlik, serginin vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördüğünü söyledi.
Başkan Kutlu da, bir araya gelerek güzel bir iş icra eden Fotoğraf Yolcuları Derneği Başkanı Mustafa Faruk Şenlik ve üyelerini tebrik ederek, Adıyaman’ın tanıtımı noktasında kendilerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını belirtti.
Ziyaret sonunda Adıyaman Fotoğraf Yolcuları Derneği Başkanı Mustafa Faruk Şenlik, sergide çok beğendiği bir fotoğrafı Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya hediye etti.
Heyet daha sonra katkılarından dolayı Belediye Başkan Yardımcısı M. Said Kutlu’yu da ziyaret ederek teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha