Üniversite Merkez Külliyesi Vehbi Koç Konferans Salonunda gerçekleştirilen son etkinlikte yapılan söyleşinin konukları alanında uzman siyasetçi, iş adamı, turizmci, haber spikeri ve dizi oyuncuları oldu.

Kariyer Günlerinin son etkinliğinde, Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, Fakülte Dekanları, Enstitü ve Yüksekokul Müdürleri, Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler hazır bulundu.

Söyleşiye Akın Dil Okulları Sahibi Ahmet Akın, TRT 1 Haber Sunucusu Seval Çöpür, Oyuncu Burak Arslan, Desnet Teknolojileri Genel Müdürü Ömer Ekinci, memlekettengelsin.com CEO’su Yasin Darbaz, İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ramazan Kurtoğlu ve İş Adamı Ercan Kutlu katıldı.

Başarıya giden yol hikâyelerinden bahsedilen söyleşi geniş bir katılıma sahne olurken, anlatılan birbirinden önemli hikâyeler ve örnekler dinleyiciler tarafından büyük alkış topladı.

Söyleşi öncesinde misafirleri makamında kabul eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Üniversitede 2.si düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğine katıldıkları için misafirlere teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha