Adıyaman Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Murat Koca, her yıl mali tatil dönemlerinde farklı bölgelere gezi düzenlediklerini söyledi.

-"AYDER YAYLASINDA ÇİĞ KÖFTE İKRAMI"

Koca, mali müşavirler olarak stresi ve sorumluluğu oldukça yüksek bir meslek icra ettiklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Üstlenmiş olduğumuz görevle hazine ile mükellef arasında köprü görevi görürken odamız bünyesinde düzenlediğimiz seminerlerle  iş kalitesini arttıran, eğitimle gelişen bir meslek olarak geleceğe hazırlanıyoruz. Yıl boyunca zor ve sıkıntılı işlerle uğraşıyoruz. Mali tatil dönemlerini fırsat bilip, oda olarak mesleki çalışma, seminer ve geleneksel piknik programımızın yanı sıra mali tatil dönemlerinde farklı bölgelere geziler düzenlemekteyiz. Geçtiğimiz hafta içerisinde odamız bünyesinde düzenlemiş olduğumuz gezi programı kapsamında meslektaşlarımız aileleriyle birlikte, Amasya, Samsun,  Ordu,  Giresun,  Trabzon, Rize,  Artvin ve Erzurum illerinin tarihi ve doğal güzelliklerini görme fırsatı buldu. Meslektaşımız Muzafer Güneş üstadımızın Ayder yaylasında üyelerimize ikram edilmek üzere hazırladığı Çiğköfte etkinliğimize renk kattı. Bizim bu gezileri düzenlememizdeki asıl amacımız meslektaşlarımızın birkaç günde olsa muhasebe mesleğinin stresinden uzaklaştırmak ve mesleki dayanışmayı güçlendirmektir.  Yoğun ve stresli bir mesleği icra eden meslektaşlarımızın aileleriyle birlikte katılmış olduğu bu turumuz oldukça keyifli geçti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha