Adıyaman Belediyesi ile Adıyaman Fotoğraf Yolcuları Derneği (AFYOL) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ‘Fotoğrafların Diliyle Adıyaman’ adlı fotoğraf sergisiyle, yine Adıyaman’ın bilinmeyen yada az bilinen güzellikleri,farklı bakış açılarıyla meraklılarına sunulacak.
12 fotoğraf sanatçısı tarafından tamamı Adıyaman sınırları içerisinde çekilen 50 eserin sergileneceği sergi,6Aralık Cuma günü saat 13.30’da Keleş Konağı’nda düzenlenecek olan programla davetlilere kapılarını açacak. Sergi üç gün boyunca ziyaretçi kabul edecek.
Adıyaman Belediyesi ile Adıyaman gönüllüsü fotoğraf sanatçılarının birlikte gerçekleştireceği sergiyle ilgili bilgi veren yetkililer, geçtiğimiz senelerde de beğeniye sunulan fotoğraflarla Adıyaman’ın doğal güzelliklerinin, tarihi yapılarının, kültürel öğelerinin ve sosyal hayatının belgelenerek, şehrin tanınmasında ve bir görsel bellek oluşmasında önemli bir yer tuttuğunu dile getirerek, tüm Adıyamanlıları ve Adıyaman sevdalılarını bu özel sergiye davet etti.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha