Adıyaman’dan bin 200 rakım yüksekte olan ve serin ortamıyla vatandaşların uğrak mekanları arasında bulunan seyir tepesi ziyaret edilmesi gereken yerler arasında bulunuyor.

Vatandaşın yanı sıra fotoğraf meraklılarını da bekleyen Seyir Tepesi doğa fotoğrafçıları için bulunmaz bir mekan arasında yer alıyor.

Seyir Tepesi işletme sahibi Batuhan Sercan Akbaş, seyir tepesinin 7 senedir faaliyette olduğunu ve sıcaktan bunalan ve ailesiyle huzurlu bir ortam arayan insanların tercih ettiği bir yer olduğunu belirtti.

Adıyaman’a hizmet noktasında ellerinde geleni yaptıklarını açıklayan Akbaş, “İşletmemiz genel de aileler geliyor. Mekanımız rahat, huzurlu bir yer. Doğal bir yapıda mekanımız. Doğal bir ortam olduğu için vatandaşlar tercih ediyorlar. Emek verdik. İnşallah emeğimizin karşılığını alacağız. Buralar önceden düzgün değildi. İşte zamanla, emek vererek bu hale getirdik. Adıyaman’a böyle bir mekan kazandırdığımız için memnunuz. Adıyaman halkımızı dışarıdan gelen misafirlerimizi ızgara çeşitlerimiz var fastfood çeşitlerimiz ile ağırlıyoruz. Bunun aynında soğuk, sıcak içecek çeşitlerimiz var. İlerleyen zamanlarda çocuk parkı yapacağız. Düğün salonu, kır düğün salonu gibi projelerimiz de var. İnşallah Allah nasip ederse o tür projelerimizi de faaliyete geçireceğiz. Adıyaman’a daha iyi hizmet sunmak için buradayız.” dedi.

Vatandaşa hizmetin yanında turizm açısından Seyir Tepesinin önemli olduğunu ifade eden Akbaş, “Adıyaman turizm açısından çok önem taşıyor. Sahabe ,Cendere  ve Nemrut önemli turizm merkezleridir. Bizde Adıyaman’ı tanıtmak amacıyla bu tesisi kurduk. Adıyaman’ı daha iyi temsil etmek amacıyla ve halka hizmet için bu işe girdik. Vatandaşlar, buraya Adıyaman’ı kuş bakışı izlemek için geliyor. Geceleri zaten serin ve nezih bir mekan olduğu için genelde millet buraya geliyor. Ailesiyle dışarıdan gelen misafirlerimiz olsun Adıyaman’ı en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz.  Türkiye’de sayılı mekanlardan bir tanesi burasıdır. Bundan dolayı dışarıdan gelen misafirlerimiz memnun kalıyor. Zaten böyle bir mekan iki, üç ilde var onlardan biride Adıyaman Seyir Tepesidir" ifadelerini kullandı.

- MÜZİK ZİYAFETİ OLUYOR

Müzik ziyafeti de olduğunu anlatan Akbaş, "Bazı günlerde harfane gurubu eşsiz müziklerini seslendiriyor. Paraşütle uçuşlarımız oldu. Benim gibi genç girişimciler her zaman bu şekil bu doğru yolda bu hedefte yürümelerini isterim. Çünkü doğrudan yana herkes iyi olur. Genç girişimci olmak daha iyidir. Çünkü hayata erken atılıyorsunuz. Zaten devletimiz sağ olsun her türlü imkanı sunuyor. Genç girişimcilere de arkadaşlarımı da buradan seslenmek istiyorum korkmadan çekinmeden yapacakları işlere girsinler. Çünkü devlet tarafından her türlü imkan sunuluyor. Türkiye’de yeni faaliyetler işte soysal tesisler bu gibi yerler genç girişimcileri görmek gerçekten güzel bir duygu. Herkes bunu beceremez ama beceren insan her zaman iyi olur ve Allah’a çok şükür potansiyelimiz yüksek dışarıdan misafirlerimiz zaten duyuyor geliyor.” diye konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha