Alevi Kültür Dernekleri Adıyaman Şube Başkanı Rıza Tanrıverdi, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı destek programı kapsamında 'Okumak Güzeldir' projesinin 1 Ocak  tarihinde başladığını  31 Ağustos tarihinde son bulacağını kaydetti.

-"PROJEMİZ, BAKANLIK LOGOLARI ALTINDA SÜRESİZ DEVAM EDECEK"

8 aylık bir süreçten sonra projenin tamamlandığını belirten Tanrıverdi, şöyle devam etti:

"Bu projemizi bakanlık logoları altında süresiz bir şekilde devam ettireceğiz. Projemiz kapsamında gençlerimiz yoğun bir şekilde cem evimizde yer alan kütüphanemize geldiler. Gençlerimiz sıcak bir ortamda bir yandan kitaplarını okurken, diğer yandan ikramlarımızdan faydalandılar. Ayrıca projemiz kapsamında yazarlarımızı öğrencilerimizle buluşturduk. Gençlerimizi projemiz kapsamında gezi turlarıyla farkı illerdeki tarihi mekanlara götürdük. Bunun yanı sıra gençlerimizi sinemaya götürdük. Projemiz 31 Ağustos’ta bitse bile bizler bu çalışmalarımıza ara vermeden aralıksız bir şekilde devam ettireceğiz. Projemiz son bulmuş olsa bile kütüphanemiz sürekli olarak gençlerimize açık olacaktır. Gençlerimiz sürekli olarak kütüphanemizden faydalanabilirler. Yazın serin, kışın ise sıcak bir ortamda halkımıza hizmet veriyoruz."

Tanrıverdi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ortak proje kapsamında kütüphanede 8 bin kitabın bulunduğunu belirterek,  "Kütüphanemizde her yaş grubuna hitap eden kitaplarımız mevcuttur. Gençlerimizi kütüphanemize davet ederek, hem ikramlarımızdan hem de kitaplarımızdan faydalanmalarını tavsiye ediyorum." dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha