Adıyaman Park AVM'de törenle açılışı yapılan sergide, geçen yıl düzenlenen yarışmada dereceye girerek sergilenmeye değer bulunan eserlerin fotoğrafları yer aldı.

Serginin açılışına Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Adıyaman Tarım ve Orman İl Müdürü Adil Alan 10. Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi'nin açılışında yaptığı konuşmada, dereceye giren 63 fotoğrafın yer aldığı sergide, yarışmacıların; tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarla yarışmaya katıldığını kaydetti.

-"11.TARIM VE İNSAN FOTOĞRAF YARIŞMASININ KONUSU 'SU' OLARAK BELİRLENDİ"

Alan, bu sene yapılacak olan 11. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması'nın konusunun tarım, hayvancılık, orman, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, her türlü tarım hareketliliğinin işlenmesi, çiftçi, üretici, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyet olarak belirlendiğini belirterek, "2019 yılı tema konusu 'su' olarak belirlenmiştir. Yarışmaya ilimizden de yoğun katılımının gerçekleşmesini ümit ediyorum ,fotoğraf arşivinin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha