Adıyaman Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez, Vali Yardımcısı Ayhan Akpay’ın eşi Senem Akpay, Vali Yardımcısı Bedir Deveci’nin eşi Sonnur Deveci, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’in eşi Şule Ergüder, Kahta Kaymakamı Sadettin Doğan’ın eşi Nebahat Doğan, Samsat Kaymakamı Halid Yıldız’ın Büşra Yıldız ve Tut Kaymakamı Yunus Kızılgüneş’in eşi Zülal Kızılgüneş’le birlikte doğuştan iki kolu olmayan ve bacaklarının sadece birinde iki parmağı olan Şehit Murat Toprak Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi engelli Elif Melek’i Kahta ilçesindeki evinde ziyaret ederek sürpriz doğum günü pastası hazırladı. 

Beraberlerinde getirdikleri doğum günü pastasını Elif Melek’e ikram eden Yeşim Pekmez, "Elif Melek kızımızın doğum gününde mutluluğuna ortak olmak istedik. Engelleri sevgiyle aşacağız. Elif Melek’in yüreğinin temizliği yüzüne yansımış, hayata bağlı, neşeli ve zeki bir çocuğumuz. Sürpriz bir ziyaret yaparak, mutlu gününde çocuğumuzu yalnız bırakmadık. Yeni yaşında kendisine sağlık ve mutluluklar diliyorum. Amacımız küçük dokunuşlarla kocaman bir mutluluk yaşatmaktı.”dedi. 

Düzenlenen "Ufka Yolculuk" siyer yarışmasında özel yarışmacı olarak ödül töreni için İstanbul’a davet edilen ve annesi ile birlikte umre ziyareti ile ödüllendirilen Elif Melek Parlak ise, Pekmez ve beraberindeki heyete mutluluklarına ortak oldukları için teşekkür ederek, hayatında hiçbir zaman unutamayacağı bir doğum günü olduğunu söyledi. 

Kaynak : PHA

Kaynak: pha