Adıyaman Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ‘Adıyaman Çiğköfte Festivali’ birbirinden güzel etkinliklerle devam ediyor. 3 gün sürecek olan ‘Adıyaman Çiğköfte Festivali’nin ilk gün programında hemşerileriyle buluşan ünlü sanatçı Zara, hayranlarını coşturdu.

Altınşehir Mansur Yardımcı Stadyumu’ndaki konsere katılan binlerce Zara hayranı, ünlü şarkıcının söylediği şarkılarla doyumsuz bir gece yaşadı. Yoğun katılımın olduğu konsere, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın ile İbrahim Halil Fırat, Jandarma Alay Komutanı Albay Ercan Atasoy, Emniyet Müdürü Metin Alper, siyasi parti temsilcileriz, ÇİĞDER yönetimi, kurum müdürleri ve vatandaşları katıldı.

-Başkan Kutlu’dan Zara’ya Çiğköfte Leğeni Şeklinde Plaket

Konser arasında söz alarak Adıyaman’da, hemşerileriyle birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren ünlü sanatçı Zara, şu an İstanbul’da yaşayan ailesinden hemşerilerine selam getirdiğini söyledi.

Sanatçıya teşekkür plaketi ve çiçek takdim etmek için sahneye çıkan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise, Zara’yı Adıyaman’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, ünlü sanatçıya çiğköfte leğenini temsil eden plaket ile çiçek takdim etti. Başkan Kutlu ayrıca Zara’yla birlikte ‘Çanakkale Türküsü’nü seslendirdi.

Yoğun ilginin yaşandığı konser gece saatlerine kadar devam etti.


Kaynak:PHA

Editör: Adıyaman Haber