Sosyal Belediyecilik noktasında önemli etkinliklere imza atan Adıyaman Belediyesi, dev bir ismi daha Adıyamanlılarla buluşturmaya hazırlanıyor.
Adıyaman Belediyesi ile Hayatımız Kitap Grubu’nun davetlisi olarak Adıyaman’a gelecek olan TRT 1 ‘Ramazan Sevinci’ programı yapımcısı Bekir Develi, Adıyamanlı hayranları için ‘Anadolu İrfanı’ konulu konferansı verip, ‘Allah Cümle’mizi Korusun’ kitabının tanıtımını yapacak.
-PROGRAMLAR 21 ARALIK CUMARTESİ GÜNÜ
21 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek olan programla ilgili bilgi veren yetkililer, Bekir Develi’nin saat 13.30’da Hayathanem Kitapevinde ‘Allah Cümle’mizi Korusun’ kitabının tanıtımını yapacağını ve hayranları için imza töreni düzenleyeceğini belirterek, akşam saat 19.00’da da TPAO Konferans Salonunda ‘Anadolu İrfanı’ konulu konferans vereceğini dile getirdi. Yetkililer, tüm Adıyamanlıları ücretsiz olan bu güzel programa davet etti.
-ADIYAMAN BELEDİYESİ’NDEN TAKİPÇİLERE HEDİYE KİTAP
Ayrıca, Adıyaman Belediyesi’nin resmi Twitter, Facebook ve Instagram hesaplarını takip edip, programın tanıtımının yapıldığı bilgilendirmeleri beğenen ve yorum yapan kullanıcılar arasından yapılacak olan kura sonucunda 30 kişiye Bekir Develi’nin ‘Allah Cümle’mizi Korusun’ adlı kitabının hediye edileceği açıklandı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha