Adıyaman Belediyesi bünyesinde her yıl binlerce spor severe spor yapma imkanı sunan Karapınar Mahallesi’nde bulunan Spor Tesisleri’ndeki düzenleme çalışması sona erdi.

Gerçekleştirilen çalışmalardan sonra daha kapsamlı ve donanımlı bir hale getirilerek, komplekse dönüştürülen merkez, Adıyamanlı sporseverleri ağırlamayı bekliyor.

Konu ile ilgili bir değerlendirmede bulunan ve yeni yüzüne kavuşan spor kompleksinden yararlanmak isteyen vatandaşların 13 Mart Cuma gününden itibaren ön kayıt yaptırabileceklerini söyleyen yetkililer, “Spor tesisimizde yaptığımız düzenleme çalışmalarıyla yeni alanlar oluşturduk. Özellikle, tesisimizin 2. ve 3. katlarında bulunan alanlarda hem bayanların hem de bayların kullanabilecekleri jimnastik, plates ve aerobik seanslarının olacağı fitness salonları oluşturduk.

Aynı zamanda ikinci katımızı kafeterya olarak değerlendirdik. Ayrıca, mevcutta bulunan havuzumuzda da genel bir bakım çalışması gerçekleştirdik. Yapılan düzenlemelerle birlikte hayata geçirilen Adıyaman Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Spor Kompleksimizde yüzme, fitness, pilates, step aerobik ve zumba hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız için ön kayıtlar 13 Mart Cuma günü başlayacak. Ön kayıtlardan hemen sonra 16 Mart Pazartesi itibariyle de Adıyaman Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Spor Kompleksi yeni yüzüyle halkımıza hizmet verecek.” diye konuştu.

Yetkililer ayrıca, ön kayıt yaptırmak isteyen sporseverlerin kayıtlarını, Karapınar Mahallesi TPAO Caddesi’nde bulunan komplekste yaptırılabileceğini dile getirdi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha