Sosyal medyayı en iyi ve en doğru şekilde kullanan belediyelerden bir tanesi olan Adıyaman Belediyesi, pandemi sürecinde sosyal ve kültürel etkinliklerini bu yolla gerçekleştirmeye devam ederek her kesimden takdir görüyor.

Daha önce sosyal medya hesaplarından birçok programa imza atan Adıyaman Belediyesi, 18 Şubat Perşembe gecesi idrak edilecek olan mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandili’nde de geceye uygun programlarla takipçilerinin karşısına çıkacak.

Etkinlikler sosyal medyadan canlı yayınlanacak

Regaip Gecesi, yatsı namazından sonra takipçileri için Grup Ravza tarafından verilecek olan ilahi konserini canlı olarak yayınlayacaklarını söyleyen yetkililer, “Daha önce Mevlid Kandili’nde yaptığımız ve büyük ilgi gören programın bir benzerini Regaip Kandilinde de gerçekleştirmek istedik. Vatandaşımızın, kandil coşkusunu en iyi şekilde yaşamasını sağlaması amacıyla gerçekleştireceğimiz ‘Grup Ravza İlahi Dinletisi’ programı 18 Şubat Perşembe gecesi saat 21.00’da belediyemizin Instagram, Facebook, Twitter ve YouTube hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.” diye bilgi verdi.

Adıyamanlılar ise pandemi sürecine rağmen bu tür etkinliklere imza atmaya devam eden Adıyaman Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha